Osteopaat Krimpen aan de Lek

Welkom bij de praktijk voor Osteopathie Krimpenerwaard in Krimpen aan de Lek. Ik ben Annemiek van Vugt, osteopaat en stel me graag even aan u voor.

 Als net afgestudeerde fysiotherapeute wilde ik graag nog meer weten van het lichaam en hoe ik klachten beter op kon lossen. Ik kwam met osteopathie in aanraking en was daar enthousiast over. Daarom ben ik osteopathie gaan studeren en heb ik mijn diploma behaald. Aanvullend daarop heb ik de geïntegreerde technieken volgens Frank de Bakker gevolgd, inclusief de modules osteopathie voor kinderen (en osteopathie voor baby’s).

Osteopathie in Krimpen aan de Lek
Inmiddels heb ik mijn eigen praktijk in Krimpen aan de Lek. Ik kies voor een persoonlijke aanpak. Door middel van continue bijscholing zorg ik dat ik binnen de osteopathie via verschillende invalshoeken naar een probleem kan kijken, altijd gericht op het verminderen of oplossen van klachten. Ik werk als dat nodig is samen met andere disciplines, o.a. verschillende vormen van fysiotherapie en orthomoleculair voedingsadvies met als doel een optimaal resultaat voor de patiënt te bereiken.

Aangesloten bij het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO) en de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (NVO). Privacy Statement