Contact

Woont u in Krimpen aan de Lek, Krimpen aan den IJssel of Lekkerkerk? En bent u op zoek naar een osteopaat die waarde hecht aan het persoonlijke contact bij de behandeling? Dan kunt u bij mij in de osteopathie praktijk terecht. Maak van het formulier hieronder gebruik als u een vraag over osteopathie heeft of als u meer wilt weten wat ik voor u kan betekenen.

Direct een afspraak voor osteopathie?
Weet u al dat u wilt afspreken? à Wilt u uw afspraak nu direct plannen? Ook dat kan, snel en makkelijk via de afspraakknop.

Adresgegevens

Marijke Staete 6
2931 WB Krimpen aan de Lek

Tel. 06 52 64 15 78
info@osteopathie-krimpenerwaard.nl

Stel een vraag

Privacy

Osteopathie Krimpenerwaard respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Persoonlijke gegevens die u eventueel aan Osteopathie Krimpenerwaard verstrekt, worden opgenomen in de database van Osteopathie Krimpenerwaard.

Deze gegevens worden door Osteopathie Krimpenerwaard gebruikt voor administratieve doeleinden met betrekking tot de geleverde diensten. Geheel volgens de geldende privacyregels. U kunt deze gegevens te allen tijde inzien, aanpassen en
laten verwijderen.

Aangesloten bij het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO) en de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (NVO). Privacy Statement